LiveCool.bg
Да променим историята зедно!
Запитване

Видеото е мощно оръжие

Видео продукцията и видео маркетингът непрекъснато се развиват. За да направите перфектно видео, вашата марка трябва да бъде адаптивна към най-новите тенденции. LiveCool е компания за създаване на видео продукти и агенция за видео маркетинг, която ви помага да направите точно това. Независимо дали имате нужда от еднократно творческо видео или рекламно корпоративно представяне, стратегия за видео съдържание в социални медии или искате да изградите свой собствен видео канал, LiveCool предоставя ноу-хау и ресурси, за да го направите.

LiveCool.bg

Защо водещи компании се обръщат към LiveCool? Една дума - резултати. Независимо дали търсите да популяризирате събитие, да увеличите продажбите или да подобрите бранда си, LiveCool ще ви предостави нова въздействаща медийна маркетингова програма, която използва най-новите технологии и дава резултати, които са забележителни. 


Задълбоченият етап на планиране и подготовка е важен момент. Ние можем да се справим с всички основни неща, включително разработване на концепции, скриптове и други логистични детайли. За тези, които искат да разработят цялостен план за видео маркетинг, ще предложим и сесия за стратегия и планиране, за да гарантираме, че съдържанието ви е в съответствие с вашите цели.

Интелигентни видео услуги

Създайте холистична стратегия за видео маркетинг, така че можете да планирате и интегрирате различни видове продажби и маркетингови видео комуникации, за да повлияете на различните етапи на вашата маркетингова и търговска фуния.


Ползвайте многоканални видео маркетингови услуги, така че да изглеждате като рок звезда и да видите солидна възвръщаемост на инвестициите в корпоративните си видео продукционни услуги, независимо от вашата инвестиция.

Проследявайте успеха на вашето събитие

LiveCool проследява чрез маркетингови инструменти аудиторията на вашето събитие на живо в реално време. Изготвяме статистика за да знаете колко хора гледат, къде и кой, и на какво устройство гледа. Всичко това ви предоставя възможност за създаване на персонализирани аудитории, които да използвате във вашите стратегии за популяризация и продажби.

Колина Будакова

Екип от неверятни професионалисти, отделящи внимание и разбиране към нуждите на клиента, предостаяйки услуга без забележки, с адекватна последваща поддръжка. Винаги са насреща за консултация, съвет или предложения за оптимизации. Не просто съм доволна от съместната ни работа, а благодарна за при вида на крайния продукт от общите ни усилия!

Благодаря ви!

Колина Будакова

Parfumier.bg, OWNER

 • 63
  63%

  от потребителите твърдят, че видеото им е помогнало да станат потенциални клиенти .

 • 87
  87%

  от публиката предпочита да гледа онлайн, ако това означава повече актуално съдържание.

 • 53
  53k

  ангажирания, генерирани за NOTHING.BG  в седем събития на живо във Facebook Live и Youtube Live.

Доверен на над 70 активни клиенти

Без значение от вашия бюджет, LiveCool има решение от началото до края, което да отговаря на вашите нужди за видео на живо.